Bokszak training

Bokszaktraining 

Bokszaktraining is een erg effectieve manier van trainen. Het wordt dan ook steeds populairder. Maar wat maakt het trainen met de bokszak nou zo effectief?
Het doel van bokszak training is om op een hoge intensiteit te trainen. Het is zowel bedoeld voor vechtsporters als voor mensen die willen afvallen of fitter willen worden.Je ziet het dan ook populairder worden onder recreatieve sporters en steeds meer gyms bieden bokszaktrainingen aan. De tijd dat je deze trainingen alleen maar in vechtsportscholen kon doen is voorbij.
De trainingen zijn lang niet meer alleen voor vechtsporters. Veel mensen die willen afvallen gebruiken de bokszak als hulpmiddel om mee af te vallen.


Je verbrandt niet alleen veel met deze vorm van trainen, maar het is ook nog eens uitdagend, afwisselend én goed voor de mentale gezondheid.
Dat is dan ook de reden waarom veel personal trainers hun klanten laten trainen op de bokszak. En de resultaten liegen er niet om.


Mentaal knap je enorm op van deze training, bevordert lenigheid en snelheid en je leert in een veilige omgeving een stukje zelfverdediging
Bovendien kost een bokszaktraining weinig tijd om goede resultaten te behalen.