Over Topaz Sport

De visie van Topaz sport is om een groenblauwe edelsteen te zijn in Leiden. Groen staat voor een gezond leven en blauw van vitaliteit. De groenblauwe topaas is een harde steen met een lichte kleur zoals wij ook moeten zijn.
Topaz sport is een sportcentrum met meer dan 25 jaar ervaring, opgericht door Babak Goudarzi. Babak was 14 jaar lid van het Iraanse nationale karate team en heeft ervaring als trainer van het nationale karate team van Iran, Pakistan en Nederland. Met de kennis en ervaring die hij heeft opgedaan wil Babak kinderen, junioren en volwassenen helpen om kampioen te worden! Met karate wil hij jou leren om met veel passie succes te bereiken.

Topaz sport wil ook senioren helpen om gezond te worden en te blijven. Wij bieden daarom ook een speciaal programma die jou mentaal en lichamelijk sterk en fit maakt!
De vestiging van Topaz sport biedt de ruimte om met apparaten te trainen, om groepslessen te volgen, maar ook om karate te trainen. De apparaten zijn van olympische kwaliteit en zijn van de merken Nautilus en Intenza Fitness.

Ben je nieuwsgierig naar wat wij doen? Volg ons dan op Social media!

Kracht

Effectief sterker

Senioren

Blijf gezond & fit

Groep

Samen sporten

Conditie

Meer uit jezelf

Yoga

Voor lichaam & geest

Karate

Fysiek & mentaal

Kosteloos
meesporten?

Probeer een gratis proefles!

Heb je vragen
voor ons?

Heb je een vraag Geen zorgen, je kunt ons een vraag stellen via het contact formulier. Klik op de onderstaande knop en stel ons een vraag

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.