4,9 - Google reviews
4.9/5

Sporten Leiden

Maak vrijblijvend kennis met Topazsport!

Sporten in Leiden is nog nooit zo inspirerend, professioneel en motiverend geweest! Topaz Sport is dé toonaangevende sportschool die je voorziet van een unieke sportervaring. Met ons brede scala aan trainingsopties en faciliteiten is er voor ieder wat wils. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter die op topsportniveau wilt trainen, Topaz Sport heeft iets dat past bij jouw fitheidsniveau en doelen. Wij maken sporten in Leiden voor iedereen toegankelijk.

Sporten Leiden door je aan te sluiten bij onze sportschool

Topaz Sport is niet zomaar een sportschool; het is een ervaring! Gelegen in het hart van Leiden, combineren wij deskundige begeleiding met de meest professionele apparatuur waarmee je op topsportniveau kunt trainen, of het nu gaat om onze cardio apparaten of krachtapparaten. Met ons aanbod van gratis persoonlijke trainingsschema’s en begeleiding, en een reeks aan faciliteiten, streven we ernaar om het beste uit elke training te halen. Zo zorgen we voor de meest efficiënte manier om de doelen waarvoor je het trainingsschema hebt ingeschakeld te behalen. En om dat te ondersteunen, bieden wij een innovatieve benadering van sporten in Leiden, waarbij elke klant zich gewaardeerd en gemotiveerd voelt.

Sportschool
Onbeperkt fitness & groepslessen
High-end apparatuur
Altijd persoonlijke begeleiding
TopazSport gratis

Je eigen Topaz
handdoek

Bij je GRATIS proefles

Kracht

Effectief sterker

Senioren

Blijf gezond & fit

Groep

Samen sporten

Conditie

Meer uit jezelf

Yoga

Voor lichaam & geest

Karate

Fysiek & mentaal

Kosteloos
meesporten?

Probeer een gratis proefles!

Wij bieden diverse lessen karate voor jong en oud!

Topaz Sport is er trots op een divers scala aan sport- en fitness mogelijkheden aan te bieden. Wat ons met de trainingen in Leiden echt onderscheidend maakt zijn onze karatelessen! Geschikt voor alle leeftijden, bieden deze lessen een perfecte mix van discipline, fysieke fitheid en zelfvertrouwen. Onder begeleiding van ervaren en professionele instructeurs of sensei’s leer je niet alleen de kunst van karate, maar bouw je ook aan kracht, flexibiliteit en doorzettingsvermogen. Karate helpt je naast fysiek dus ook mentaal sterk en fit te worden!

Sporten Leiden met lessen speciaal voor ouderen

Voor senioren heeft Topaz Sport een speciaal programma ontwikkeld. Bewegen is essentieel om lichamelijk en mentaal scherp te blijven. Bij ons ben je verzekerd van veilige en effectieve workouts, waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke behoeften van ouderen. Het programma is flexibel en houdt rekening met de individuele mogelijkheden van ieder persoon, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan sporten.

Doe mee met een groepsles

Groepslessen bij Topaz Sport zijn dynamisch, motiverend en ontzettend leuk! Of je nu op zoek bent naar een hoge intensiteit cardio-training, een boxzaktraining of een uitdagende krachttraining, wij hebben het allemaal. Bovendien zijn onze groepslessen een geweldige manier om te socializen, nieuwe mensen te ontmoeten uit de omgeving van Leiden en samen te sporten in een ondersteunende en energieke omgeving. Onze gespecialiseerde trainers zorgen ervoor dat elke les op maat is gemaakt voor deelnemers van alle niveaus.

Neem contact op voor meer informatie of meld je direct aan!

Klaar om het trainen in Leiden naar een hoger niveau te tillen? Topaz Sport staat voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze faciliteiten, lessen en abonnementen. Ook kun je je direct aanmelden om eens een proefles of proeftraining te volgen. Bovendien hebben we momenteel een geweldige aanbieding: bij een jaar lidmaatschap krijg je 3 maanden gratis! Mis deze kans niet en sluit je aan bij Topaz Sport. Want samen maken we sporten in Leiden nog inspirerender!

Sporten bij TopazSport

Een kleine sfeerimpressie

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.