Sportschool abonnement Leiden

Wanneer je zoekt naar het perfecte sportschool abonnement in Leiden, kom je ongetwijfeld uit bij Topaz Sport. Waar gezondheid en fitheid centraal staan, biedt Topaz Sport de beste ervaring voor iedereen die wil investeren in zijn of haar gezondheid en welzijn. Met geavanceerde apparatuur, deskundige begeleiding en op maat gemaakte trainingsplannen, maakt Topaz Sport de belofte waar om niet zomaar een sportschool te zijn, maar de beste sportschool in Leiden!

Fitness

  • Gratis proefles
  • 6 of 12 maanden onbeperkt fitnessen

2 jaar abonnement

  • €35,- per maand
  • 50% korting! NU €25,-

SPORTSCHOOL ABONNEMENT LEIDEN MET ALLES WAT JE NODIG HEBT!

Topaz Sport in Leiden staat bekend om zijn uitmuntendheid op elk vlak. Hier train je niet alleen met eersteklas apparatuur, maar ook in een omgeving waar professionaliteit en persoonlijke begeleiding centraal staat. In onze sportschool weet je namelijk zeker dat jij jouw gezondheidsdoelen zal behalen!

Wij zijn trots op ons hoogwaardige en professionele apparatuur. Of je nu je kracht wilt vergroten met het Nautilus-apparatuur of je uithoudingsvermogen wilt testen op onze Intenza Fitness cardio machines, we hebben het perfecte apparaat voor ieder doeleinde. En met onze loopbanden, speciaal ontworpen om een minimale impact op je gewrichten te hebben, kun je je training naar een hoger niveau tillen.

Bovendien zorgen we bij Topaz Sport dat je nooit alleen traint. Onze professioneel opgeleide trainers staan altijd klaar om je te begeleiden, advies te geven en ervoor te zorgen dat elke training telt. En het beste? Deze uitzonderlijke begeleiding is standaard inbegrepen in je abonnement! Maar dat is niet eens alles. Samen met één van onze trainers kun je gratis een trainingsschema op maat laten maken op basis van wat jij bij ons wilt bereiken. Heb je jouw doel met het schema behaald, of wil je na een tijdje verandering in je schema aanbrengen? Dan kunnen we opnieuw rond de tafel om te bespreken wat je anders wilt hebben of welk nieuw doel je hebt. Samen met de personal trainers wordt ervoor gezorgd dat je op de meest efficiënte manier jouw doelen zal behalen!

VRAAG DIRECT EEN FITNESS ABONNEMENT LEIDEN AAN!

Waar wacht je nog op? Met een veelzijdig aanbod dat reikt van kracht- tot cardiotraining, en van één-op-één begeleiding tot gepersonaliseerde trainingsplannen, biedt Topaz Sport de complete ervaring met ons uitgebreide sportschool abonnement. Word vandaag nog lid van Topaz Sport en ontdek waarom zovelen in Leiden ons al hebben gekozen als hun favoriete fitnesscentrum. En een extra bonus: schrijf je nu in voor een jaar en krijg er drie maanden gratis bij! Sluit je bij ons aan en begin vandaag nog aan een fitter, gezonder en gelukkiger leven.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.